Начало

Даваме знания и информации

     Всичко се променя с течение на времето, в това число и библиотечната дейност Някога като фокус е била книгата, но днес е потребителя. Така, страницата "Крайще online" се основава на новата концепция за съвременна онлайн библиотека (разработване на колекции вместо да се управляват колекции), която може да предостави на приятелите, ентусиастите и изследователите необходимите знания и информация за Босилеградско и Крайщето.
     Ако са имате нужда от информация за Босилеград и Крайщето за подготовка на дипломни, курсови и магистърски работи, свободно се свържете с нас чрез меила.

    Фондът на тази хибридна библиотека непрекъснато се увеличава и почти винаги има нови заглавия, които ще бъдат публикувани последователно на тази страница

НОВО

  Опознайте вашето родно място!
"Няма по-прекрасно място от нашето Крайще! Всичките тези планини, долини, реки, правят го да изглежда като най-красивото място в региона. Всички тези прекрасни и гостоприемни хора прявят така, че всеки чужденец е добре дошъл в нашето Крайще. Затова всеки, който отива оттук, често плаче, едва се разделя и гледа възможно най-скоро да се върне и целуне домашния праг. Въпреки че на всеки чужденец този край иъглежда като "място зад седем планини и долини", всеки Крайщник едва се отделя от него и често не би го сменил за по-богато място."
                                                                                          От книгата "Насеља општине Босилеград"